Seaweed & Hyaluronic Acid Mask (6tk)

Seaweed & Hyaluronic Acid Mask (6tk)

2.90

Availability: In stock

Suurus 20 g LAOS

SKU: GYC_SEAWEED6 Category:

kirjeldus

Seaweed & Hyaluronic Acid Mask (6tk)

Nahka hooldav näomask. Merevetikamask ja hüaluroonhappemask. Olenemata teie nahatüübist on sellel kolm-ühes niisutaval želee näomaskil kõik olemas. See toitaineterikas näomask niisutab nahka ja taastab selle noore kastese jume, jätab nahale rahustava, toidetud ja värskendava välimuse ja tunde. Sobib ideaalselt kõikidele nahatüüpidele, saab kasutada tundlikul nahal, kuival nahal, aknele kalduval nahal, vananeval nahal ja isegi kombineeritud nahal.

See kortsudevastane mask, mis kasutab taimse hüluraanhappe + merevetikate + vitamiini B5 tugevat kombinatsiooni, et tagada maksimaalne niiskusesisaldus, taastab naha, et taastada säravam nooruslik välimus.

Erinevalt kõvasti kuivavatest näonahahooldustoodetest jääb Seaweed Hyaluronic Acid Mask nahka siluv spa-näomask niiskeks ega kuiva täielikult nagu savi mahapestavad näomaskid, tagades naha hüdreeritud ja tervena püsimise.

See antioksüdantiderikas hüloraanhappemask, mis on ülim vananemisvastane näomask ja ilu näomask, sisaldab orgaanilist Centella Asiatica (Cica) + kibuvitsaõli + aaloe + jojobaõli, mis lisavad sära.

Regulaarsel kasutamisel vähendab see ülitõhus noorendav looduslik näomask peeneid joonekesi ja kortse, et paljastada sügavniisutatud, veatult elastne nahk.

Sisaldab 99% looduslikult saadud ja 72% orgaanilisi koostisosi.

USA-s valmistatud lõhnavaba näomask on ka julmusevaba, silikoonivaba, parabeenivaba, gluteenivaba, sulfaadivaba, alkoholivaba ja veganisõbralik.

Lisainfo

EAN

Artikkel

Kaubamärk

Laoseis

Laos

Suurus

20 g

Tootegrupp

Maskid

Sobivus

Naiste toode

Kategooria

Arvustused

Tagasisidet ei ole veel antud.


Ole esimene, kes selle üle vaatab “Seaweed & Hyaluronic Acid Mask (6tk)”